Betalen
Je kunt online op verschillende manieren betalen. Onze online betaalwijzen worden verzorgd door Klarna. Klarna is gespecialiseerd in het veilig afhandelen van betalingen via internet. Er wordt gebruik gemaakt van een platform waarin je veilig je betaling kunt afhandelen.

Betaal online met:

Achteraf betalen
iDEAL
Creditcard
Eenmalige machtiging
Sofort

 

Waarom is mijn aanvraag afgewezen door Klarna?

We vertellen je hieronder graag meer over veelvoorkomende redenen van een afwijzing van een aanvraag en wat kun je eraan kunt doen.

Je aanvraag kan om verschillende redenen zijn afgewezen. Bij een afwijzing krijg je meteen te zien dat je bent afgewezen. Een afwijzing kan door meerdere redenen voorkomen. De meest voorkomende redenen voor een afwijzing zijn:

Een te hoog leenbedrag voor je inkomen
Als de maandlasten te hoog zijn, kun je misschien je lening niet terugbetalen. In dat geval nemen we je aanvraag niet aan.

Problemen met je aanvraag en gegevens.
Om je aanvraag goed te keuren moeten we zeker weten wie je bent. Wanneer je bijvoorbeeld een factuuradres hebt opgegeven waarop je niet geregistreerd bent of wanneer je een andere naam op hebt gegeven dan kunnen wij je aanvraag niet goedkeuren.

Een negatieve registratie bij het BKR
Het kan zijn dat je al een negatieve registratie of aanmerking hebt bij het BKR. Een check bij het Bureau Krediet Registratie is altijd onderdeel van je kredietaanvraag. Dit is wettelijk verplicht. Blijkt daaruit dat je betalingsachterstanden hebt of vorige leningen niet op tijd hebt terugbetaald dan moeten we in de meeste gevallen je aanvraag afwijzen.

(bron: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/csc/algemene-voorwaarden/?searched=true )

Kijk hier voor meer informatie --> https://www.klarna.com/nl/

Cadeaubon/kortingscode (online besteld)
Vul bij cadeaubon/kortingscode de code in en het gehele bedrag wordt in een keer verzilverd en afgetrokken van het totale eindbedrag.

© 2019 - 2022 't Boetiekske | sitemap | rss